søndag 5. juni 2011

Huset

Vakkert!

Nå kommer endelig noen bilder av huset vårt. I midten på dette bildet ser du huset. Et lite hvit hus med 2 vinduer. Klarer du å se det?
Tomten er kjempe stor. Her er det epletrær, jorbær, rips, bringebær og masse rabarbra. Jeg er nødt til å begynne og bake til høsten. MÅ prøve meg på eplekake, rabarbra og rips pai, (hver for seg). Enda det er så masse i hagen har fremdeles Redikk mye plass og boltre seg på. Vi har så klart stengt av slik at han ikke kommer i nærheten av alle plantene. Ønsker jo ikke at han spise opp bærene før oss, og pisse ned buskene. Det er uaktuelt!! Hehe



Et lite, men veldig sjarmerende hus. Her har vi virkelig alt, og mer enn vi noen gang trudde vi kunne finne ved å leie. Vi stortrives virkelig. Det er veldig godt å ha et eget krypinn og takker farfaren og farmoren til Magnus for at vi får leke mor,far og barn (Redikk) i dette flotte huset.  



Det er 2 etg i denne villaen. Toppetg er delt i to, og vi  har laget istand et kontor rom i det første rommet man kommer til når man beveger seg opp trappen. Soverommet er i det andre. Vinduet dere ser her i 2etg er kontor siden.Vinduene i 1 etg er stue og spisestuen. Om jeg finner The Sims 3 spillet mitt, så skal jeg lage huset fra innsiden og legge ut. The Sims er jo møkk kult!



 Da vi endelig har et hus vi kan gjøre hva vi vil i (neste i alle fall), så måtte vi jo sååå klart ha hagemøbler. Hehe IKEA her kom vi!!. Disse var rimelige OG fine. Vi klarte virkelig ikke å gå fra dem. Vi griller jo masse nå som vi har fått kullgrill av foreldrene til Magnus, og da er det flott å ha et sted og kunne kose seg ute i solen. Vi er veldig fornøyde og gleder oss til vi kan sitte her en hel dag med sol, god drikke, digg grillmat og godt selskap.