mandag 22. april 2013

Vårtegn

Første vårtegn!

Jihuuuu!! Endlig er våren her for fullt.
Vel, jeg blir så klart ikke overrasket om det begynner å snø. Uansett så er jeg alltid like fornøyd når vårtegnene viser seg.

Seee så flott!

mandag 15. april 2013

Høstferien, bestilt!

Oi oi oi! Jeg gleder meg sååååååå masse!
Vi har bestilt oss tur til Paris i høstferien.

Vi skal se alt som er å se, og kanskje shoppe litt om pengene strekker til. Hehe, er jo ikke akkurat et billig sted, men helt tomhent kan man da ikke kmme hjem!?
Redikk skal være hos mamma og kjæresten hennes. De er så enormt flinke med han, og han elsker og være der. Han trenger jo litt ferie fra oss også den duden der, hihi.

Hotellet vi skal bo på er et gammelt oppusset slott, så jeg håper det er en hel opplevelse bare ved å bo der. Man skal aldri ha for høye forhåpninger, men et håp er lov. ;)

Det vi ønsker å få se er:
# Eifeltårnet
# Disney studio og Disneyworld Paris
# Museumer
# Vakre bygninger
# Elvecruise på Seinen

Ellers er det nok mye annet vi kommer til å synes er spennende, som cafeèr, restauranter, atmosfære og folk i gatene. Vi skal være der hele uke 40, og har god tid til å få med oss det meste i nærheten.

Google bilde




onsdag 10. april 2013

Første budrunde

Så er vi på hus/leilighet titting. Kjempe spennende!

Vi skal helt klart holde oss i Nedre Romeriket nært jobb og familie. Veldig gøy å ta seg en tur på visning og finne ut hva man kan tenke seg og hvordan man vi ha det. Ikke minst hvordan man ikke vil ha det!!
Vi fant ut på første visning at vi absolutt IKKE skal ha noe mindre en 60m2 i alle fall. Vi var nemlig og tittet på en som var 51m2 og der hadde jo ikke Redikk plass til å snu seg omtrent. Så for hver visning lærer vi noe nytt.

Den helt perfekte leiligheten dukket opp på Kløfta, og Magnus og jeg falt for den med en gang.
Vi var helt klare på at vi skulle være med på budrunden. Usj, og vi tape.
Vi var klar over at vi ikke hadde store sjangser, men håpet var der. Og spesielt da det kun var oss og en til som var med på budrunden

Her kan du se den flotte hula. Lånte bilde fra annonsen fra finn.


Hvor flott hadde det ikke vært å bo her. Det var helt nydelig på innsiden med 2 soverom, stor stue med kjøkkenkrok og et kjempe fint bad.
Megler ringte senere og fortalte at rundt den 18.april legges ut en ly leilighet til salgs. Den skulle være både bedre og litt større, så da får vi se om ikke vi sniker oss med på en visning der også.
Kanskje er vi heldigere denne gangen. Thihi!



søndag 7. april 2013

Påsken 2013

Har helt glemt og skrive om påskeferien!
Vi har stor kost oss.
For en påske. Det har vært knallvær hver dag og vi fikk stått på slalom, akt og gått tur. Ser du bort i fra 3,5 timer til og fra i bil så koste Redikk seg glugg i hjel også, hehe!

Jeg kunne absolutt tenkte meg å dra tilbake til Beitostølen igjen, men da vil jeg bo på hytte. Vi bodde på en veldig fin leilighet, men jeg er nå litt gammeldags av meg og trives best slik.
Vi var litt uheldige med at leiligheten var 100% ny. Dermed var det ingen som hadde fått testet at alt funket. Vi hadde et problem med kullfilteret over ovnen, så hver gang vi lagde mat røykela vi hele leiligheten. Hehe, det kunne vi vært foruten!
Vi hadde terrassedør og vinduer på vidt gap og det var nok til at vi koste oss masse med å lage all mat i leiligheten, vi er jo litt trassige vettu så røyk stopper ikke oss.

Det ble masse brettspill på kvelden og innimellom en god film. Peder stakkars var ikke helt i form. Det var en liten forkjølelse på besøk hos han, men velger og tro at både han og Liv koste seg like mye som oss!

Her kommer noen bilder fra en perfekt påske.



























Litt pleie

Jeg har funnet ut at jeg skal skjerpe meg. Jeg skal bli flinkere til å ta vare på meg selv. Både på innsiden og utsiden.

På lørdag kjøpte jeg meg et par billige sko litt sminke og neglelakk. Jeg skal være brudepike i en god kamerat sitt bryllup, og da får jeg gjøre en innsats.

Prøvde neglelakken og her ser du resultatet.