søndag 30. juni 2013

Snart er det ferie

Snart legger vi ut på reisen til Danmark. 

I går satte vi oss på hesteryggen for å øve. Vi har planer om å ri i Danmark og da er det greit at gutta og Therese får prøvd seg litt. Vero og jeg kunne ikke dy oss så vi meldte oss på vi å. 

Therese fikk utdelt Pål og Helge fikk Engebret. De var fjording brødre, men Pål virket ikke helt happy for å være i samme hall som broren. De var veldig flinke og klarte og styre hestene dit de skulle. Det var nybegynner kurs så da er det bare skritt og trav, men ordentlig flinke var de. 

Magnus rei på Einis, en skikkelig stilig islandshest med fart i. Vero fikk Pål som Therese hadde ridd og jeg fikk Balder..... Gruff... Han var jo også en fjordning med hjerne som en shettlandsponny. Fy pokker altså. Han skulle ikke høre eller gå frem i det hele tatt. 
Jeg måtte jobbe så hardt med han at jeg klarte å få en diger blåveis på høyre skinke og skikkelig gnagsår/brannsår på fingrene. Auuuu!
Vi rei vidregående kurs og der er det mer galopp og det er jo rå kult, men det forutsetter jo at hesten gidder da, hehe skolehester har gjerne ikke rakett i ræva. Einis som Magnus rei feis forbi alle sammen... Hehe, de var et utrolig godt team. Magnus i full galopp var litt av et syn, det absolutt kuleste var at det så jo ut som om han var født på hesteryggen, WOW altså!! 

I dag er vi begge skikkelig mørbanket og sofagriser, nøff nøff. 
Hehe, godt det er søndag! 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar