torsdag 3. desember 2009

MeMe`s Valper


V
alpene til MeMe

Vi satt en kveld og tenkte på pet navn til valpene og ble fornøyd med resultetet. Alle har navn etter Eventyr, sanger eller musikaler

Grizelda-Grizzel

Dette er den eneste sorte valpen i kullet. Navnet ble til ved at jeg sa hun minte meg om en liten Grizzlybjørn og sa Grizzley. Det ente i Grizelda. Hun er en matglad liten krabat som driter MYE mer enn de andre. Hehe det er helt sykt hvor mye avføring hun klarer å presse ut av den lille kroppen.
Hun er også den eneste som ikke legger seg til å sove etter og ha spist første gang. Hun fortsetter bare å patte samtidig som hun kommer med missfornøyde lyder over at det er tomt. Da hun endelig sovner med patten i munnen sover hun i kanskje i 5 min, hvor hun kvikt våkner opp igjen og fortsetter den iherdige letingen etter en patte som har mer melk å by på.


Henry-Henpecked

Rebecca mente han måtte hete nettopp dette fordi han er den eneste gutten blant tre jenter. Han blir mest sannsynlig grå brindel og stor. Han var størst fra første stund. Hmm og slik som han eter vil nok ingen ta han igjen. Ikke engang Grizelda. Han minner om en strandet hvalross der han ligger og lager små gryntelyder da han er mett og tilfreds.
Henry var den valpen som tok sine første skritt før alle andre. Ikke så stabile skritt at det gjør noe, men det kommer seg. Han er sannelig en sterk liten krabat.


Polly-Perkins

Polly er den roligste i kullet. Her var det Rebecca som begynte å synge en sang som tydeligvis handlet om akkurat dette navnet. Hun kler det i alle fall. Hun blir nok også grå brindel, men har en mer skinnende pels enn de to andre. Hun ser ut til å være tilfreds hele tiden. Eneste hun ikke liker er da Henry eller Grizelda legger seg oppå henne. Hun har også begynt å komme med små knurr da hun ikke får det som hun vil.


Suki-Take-It-Off-Again

Dette er den minste valpen i kullet. Jeg syntes hun var utrolig søt og spørte pent om vi ikke kunne kalle henne Suki. Det betyr kjærlighet på japansk. Rebecca likte dette, men festet: take it off again på navnet, fordi det er en slags barne sang her i England. Hun blir nok også grå brindel mest sannsynlig. Vi sliter med å se forskjell på Suki og Polly, men Suki har et mørkere hode, mattere pels farge og er mindre som sakt. Merkelig med det, men til å være minst lager hun mest lyd. Gud som hun kan skrike. Hun er sulten hele tiden og vil at alle skal vite det.
Suki var den første som fikk opp øya, men ser foreløpig bare ut som en kineser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar