torsdag 12. november 2009

Ozzy & Basanova

Stam Gjestene

Det er en ganske stor plass Pernille har rundt huset sitt som man kan boltre seg på. "Kennelen" hennes er også ganske stor innvendig så hun tar ofte imot hundene til ei venninne som jobber mye og går på skole.
Disse hundene er Ozzy og Basanova. To hannhunnder som er kastrert og veldig lykkelige. De løper og leker mye med alle tispene her.
I våres flokk på 11 hunder (utenom Jack Russel Terrierne, de er jo for små) er det kun 2 hannhunder (Tusi og Umberto) Vi holder dem avskilt fra gutta da de ikke trives så godt i hverandres selskap. Disse guttene har det jo med å passe på hva som er sitt.
Ellers er vel disse to selskapshundene utrolig søte og gode. Det vil si utenom på kvelden. Da piper de og setter gjerne igang med sangkor. Dette er nok litt fordi dem kjeder seg. Hehe men det blir et temmelig høyt ulekor. Jeg må innrømme å si at det ikke er spesielt vakkert da ingen av hundene synger i lik tone. Disse to krabatene får nemlig med seg alle hundene i hele huset med på å synge. Somregel er dette Pavanen sin ide og starte å ule fordi hun er sulten eller vil ut. Alle stemmer da gjerne i for å få oppmerksomhet.
Der er igrunn godt at det ikke er noen naboer i nærmeste omfang da denne aktiviteten hadde skremt dritten ut av folk. AAAAAoooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Ahhhooooo!
Ville blitt masse klager og besøk av dyrenemda i tro på at vi drepte dyra sakte og forferdelig.

Her har du et bilde av Ozzy

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar