torsdag 29. april 2010

En stakkars fisk!



SHAKEY!
Bildet fant jeg på google

Da...... Etter 20 år har jeg endelig kjøpt en liten fisk. Ja det tok vel litt tid, men jeg måtte vente på den lille spesielle.

Jeg fikk høre av lille søss at vi kunne kjøpe en fisk og få med akvarium for en grei penge. Dette hørtes jo spennede ut så jeg dro for å se. Jagge meg så var fisken min der. Han svømte rundt og sturet i et fryktelig kjedelig akvarie. Det var kun han der. Ikke en eneste plante og bare hvit sandstein i bunnen. Han hadde en tragisk orange farge og syntes at livet var grusomt. Det er jeg i alle fall sikker på :P

Lille søss hadde allerede bestemt seg for hvem fisk hun skulle ha før jeg kom. Han var en skikkelig kjekkas som var helt blodrød. Han svømte i et akvarie med masse planter i, og hadde selskap i en sugefisk. (Aner ikke hva de heter, men de suger seg i alle fall fast over alt i akvariet for å spise alger) Vet ikke hvor mye selskap det var i denne sugekoppen, men det så ut som at de hadde det fint sammen.

Grunnen til at jeg er så sikker på at min lille Shakey ikke hadde det så kult var nettopp fordi, når jeg kom med posen som skulle fylles med vann svømte han bare rett mot meg. Han vinket frebrilsk med finnene sine. Akkurat som at han ropte PICK MEEEEE! Hmm... Kan ha noe med at han er en fisk å må bevege finnene sine for å holde seg stabil i vannet, MEN jeg velger å tro det første. Så skal det sies at han faktisk svømte mot meg og ikke hadde noe imot å bli forflyttet til en gjennomsiktig plastikk pose. Han var HELT klar for å flytte inn til meg.

Det som er enda kulere og se er at Shakey har nå, etter bare 1 døgn fått en mye flottere farge enn den møkk orange fargen han hadde i butikken. Han går sakte men sikkert mot å få en like flott blodrød farge som den fisken søsteren min har. Det er jo helt vidundelig!!

Hehe noen som lurer på hva slags fisk Shakey er?

Han er jo da en flott liten Betta Splendens, eller kampfisk (om du vil). Jeg går for Betta Splendens (Betta), for han skal slippe og slåss for tilværelsen hos meg.

Gleder meg til å se hvordan han blir og oppfører seg med tiden.

søndag 25. april 2010

Redikk

Her er tusseladden vår!

Ben Redikk Fy Fasan Brendelius, ellers har han jo fått det flotte nicket Turbo Trøbbel.
Hehe han har ikke ødelagt noe annet enn trær og planter som står i hagen da han elsker å tygge dem istykker. Inne har han en tendens til å vifte fryktelig mye med halen og drar med seg glass og planter, men dette gjør han ikke med vilje (Tror vi). Han er over alt på en gang å elsker oppmerksomhet.

Redikk er nå 10 mnd gammel. Han er blitt en stor og glad gutt. Han er veldig glad i ved.... Ja vedkubber!! Hadde han fått en så hadde han tyggd den i fillebiter og spist den sakte opp. I vinter kunne vi ha fyrt med avføringen hans. Det sier litt.... Vi prøver selvfølgelig og holde han unna trær og tyggbare ting, men han har et helt egent talent for å få tak i slikt. Han har heldigvis ikke tygd på ting inne, så vi har vært utrolig heldige sånn sett.
Ellers har han 2 favoritt leker, en liten ball med hull i som man stapper små godbiter oppi, de detter ut om han ruller den bortover gulvet, eller kaster den vegge mellom. Den andre er en taubunt som er knytt i begge ender, som må byttes ut ganske ofte...
Om vinteren har vi skjønt at snøballen overgår alt da....

Han er som en ballett danser da han spretter etter snøballene vi kaster fram og tilbake. Han har en helt utrolig spenst. Det er kjempe gøy å se hvordan han tar satts, og det er selvfølgelig like gøy å se hver gang han bommer.
Det som også er ganske merkelig med Redikk er at han søker etter de varme stedene. Er det sol en dag og det treffer gulvet kan du banne på at han finner den solflekken å legger seg der for å sove. Snoooodig!

Redikk er super rask. En skikkelig super hund.. hehe
Har tatt noen bilder for å bevise at han løper i det minste. Han tar seg ikke helt ut på løps bildene fordi ører og tunge gjerne flyr fritt. Se selv!


Redikk er helt klart blitt en stor del av familien Brenden. Det er kjempe flott å komme hjem til en lykkelig hund hver dag. En hund som smiler et bredt smil og loggrer med hele kroppen.

lørdag 24. april 2010

Datamaskin!


AHHHhhhhhhhh!

Frustert!
Jeg trenger sårt en ny pc!!!
Den gamle Dell maskinen min har virkelig tatt kvelden. Den bruker et halvt år på å skru seg på, og når den endelig starter, eller om den i det hele tatt kommer igang, så har den værken lyd eller internett tilgang. Lydkortet og internett søkeren på maskinen har rett å slett daua.

Jeg kunne revet meg i håret og kastet pc 62 ganger ut av forskjellige åpninger i huset, MEN det ville jo ikke akkurat hjulpet noe særlig.

Jeg savner det å kunne fikse på bilder og lage forskjellige ting med Photoshop CS3. Ikke minst å ha kontakt med omverdnen. Bor man på et gammalt hyttefelt uten buss og tog tilgang TRENGER man pc og internett. Herregud... Taxien finner jo ikke veien engang.

Sjekk ut denne skjønnheten. Nice!



mandag 5. april 2010

PÅSKEFÆST

Da var enda en vellykket fest over.

Vi ble tilsammen 11 stk på påskefesten, som jeg fant ut at jeg ville sette istand til mine herlige venner. Jeg ba igrunn 12 i håp om at 7-8 stk ville komme. Det som var utrolig kult var jo at nesten alle takket ja til inbydelsen, vi manglet bare en kar. Han hadde huepine, så han er unnskyldt.

Kvelden startet med god mat. Lasagne, hvitløksbrød og salat. NAM sier jeg bare. Det smakte kjempe godt!

Da maten hadde synket skulle alle ha en partner. Det gjorde vi så enkelt som at alle hadde skrevet navnet sitt på et egg. (Pynte egg selvfølgelig)
Da var det jo bare å trekke. Alle valgte et team navn. Vi hadde Team Humle, Team Antonsen, Påsketerroristene, Tina & Bettina og Team BEST
Hehe artig at Team BEST kom på siste plass med 17 1/2 poeng....
Team Antonsen kom på førsteplass med 39 poeng. De vant masssse påskegodis som de var så gode og delte med alle. Takk for det Team Antonsen. Hehe!

Senere på kvelden ble det selvfølgelig singstar. Vi hadde mange kommende artister i stua for å si det slik. Hehe sangduer er vi helt klart. Peder og Håkon var nok de største artistene. De sang for full halls på de vanskeligste sangene som dem tydeligvis ikke kunne, men ble bra forde. Utrolig artig å se og høre på :)

Med hånden på hjertet tror jeg at jeg kan si at dette ble en god og vellykket fest.