søndag 25. april 2010

Redikk

Her er tusseladden vår!

Ben Redikk Fy Fasan Brendelius, ellers har han jo fått det flotte nicket Turbo Trøbbel.
Hehe han har ikke ødelagt noe annet enn trær og planter som står i hagen da han elsker å tygge dem istykker. Inne har han en tendens til å vifte fryktelig mye med halen og drar med seg glass og planter, men dette gjør han ikke med vilje (Tror vi). Han er over alt på en gang å elsker oppmerksomhet.

Redikk er nå 10 mnd gammel. Han er blitt en stor og glad gutt. Han er veldig glad i ved.... Ja vedkubber!! Hadde han fått en så hadde han tyggd den i fillebiter og spist den sakte opp. I vinter kunne vi ha fyrt med avføringen hans. Det sier litt.... Vi prøver selvfølgelig og holde han unna trær og tyggbare ting, men han har et helt egent talent for å få tak i slikt. Han har heldigvis ikke tygd på ting inne, så vi har vært utrolig heldige sånn sett.
Ellers har han 2 favoritt leker, en liten ball med hull i som man stapper små godbiter oppi, de detter ut om han ruller den bortover gulvet, eller kaster den vegge mellom. Den andre er en taubunt som er knytt i begge ender, som må byttes ut ganske ofte...
Om vinteren har vi skjønt at snøballen overgår alt da....

Han er som en ballett danser da han spretter etter snøballene vi kaster fram og tilbake. Han har en helt utrolig spenst. Det er kjempe gøy å se hvordan han tar satts, og det er selvfølgelig like gøy å se hver gang han bommer.
Det som også er ganske merkelig med Redikk er at han søker etter de varme stedene. Er det sol en dag og det treffer gulvet kan du banne på at han finner den solflekken å legger seg der for å sove. Snoooodig!

Redikk er super rask. En skikkelig super hund.. hehe
Har tatt noen bilder for å bevise at han løper i det minste. Han tar seg ikke helt ut på løps bildene fordi ører og tunge gjerne flyr fritt. Se selv!


Redikk er helt klart blitt en stor del av familien Brenden. Det er kjempe flott å komme hjem til en lykkelig hund hver dag. En hund som smiler et bredt smil og loggrer med hele kroppen.

1 kommentar: