mandag 9. juli 2012

Spania Dag1

Alt startet kjempe bra. Vi sto opp tidlig, ferdig pakket og klare og ble hentet av moren og faren til Magnus! Det var veldig snilt.

Innsjekking og sikkerhetskontroll gikk som en drøm. Det var mye folk, men det gikk radig. På Taxfree'en møtte vi resten av gjengen Thomas, Øyvind, Ina, Kim, Mari og Daniel. Peder og dama kom med et fly fra Stavanger så de traff vi ikke før senere. Vi var tidlige ute alle sammen, men vi skulle ta et tidligere fly enn dem. Noe som endte i en stor fjasko. Hehe!

Vi gikk til gate 43 og kom fort inn på flyet og fant plassen vår. Alt så ut til å gå etter planen, helt til bagasjen plutselig ble kjørt bort til flyet vårt... De hadde glemt å laste ombord bagasjen. Flott!


Vi skulle lette kl 08:20, men ble istede sittende å se disse bagasjefolkene kløne og stresse rundt flyet. Når alt var ombord virket vi omsider klare, helt til de skulle fjerne bagasjerampen.... OMG den hadde jo så klart låst seg. De fikk den pokker ikke av flyet. De prøvde å dra den bort, uten hell. Vi måtte vente på en teknikker som til sist dukket opp med en rød pickup og en liten slegge. Klokka gikk og det var nå tid for de andre og gå ombord i sitt fly, hehe.
Vi ble stående på bakken i 45min pga. tullet. Da vi endelig kunne slenge oss ut på rullebanen så vi det andre SAS flyet lette. Banna bein, på at det var flyet de andre satt i.




Flyturen gikk kjempe fint selv om det var en del turbulens.
Vi tok taxi til hotellet for letthetens skyld. Hotellrommet er lite og koselig. Vi trenger ikke mer, men skulle ønske det var dusj istede for badekar.

Vi kastet fort på oss noen lette klær og satte igang og utforske gamlebyen. Vi har gått opp og ned alle gatene. Det er så mange spennende butikker å titte på. Vi tok en tur bort til katedralen også, utrolig flott byggning!

Etter en liten lunsj på en spennende baguette restaurante fant vi fort ut at vi ville finne ut hvor stranden var. Vi tok metroen to stopper og så folk med hånkler, hehe. Vi fulgte etter disse og etter ca 5 min var stranden der. Det er bystrand, så man kan ikke sammenligne den med slike charter strender, men det var deilig og kjenne sanden mellom tæra. Vi kjente så vidt på vannet. Brrrrr, forfriskende var det i alle fall. Kan ikke skryte av at det var varmt.


Dagen gikk og så ble det kveld. Etter og ha gjort oss klare for middag ble vi sittende ved metroen og vente på de andre. Herregud så mange rare folk og dyr man ser trasker forbi da man sitter slik å venter. De ble litt sene så vi fant en kafe rett ved. Magus bestilte som vanlig en espresso, mens jeg fant en cappucino baylies. Den var nammis!
Da de endelig dukket opp trasket vi litt rundt og fant en litt avsides restaurante. Tror alle igrunn var litt skeptiske, men alikevel enige om at vi skulle prøve. Maten var helt grei, men servicen var smålig! Vi spiser IKKE der igjen!! Noe som var veldig tragisk var en brødkurv med det tørreste brødet EVER som ble fakturet 9 ganger. Somregel settes en brødkurv på bordet og det faktureres per bord, altså en gang. Her fikk vi en brødkurv fakturert 9 ganger siden vi var 9 stk. 1,20€ x 9.... Shitt! Det er 10,80€ det blir igjen overkant av 80NOK. Som vi da betalte for en lusen brødkurv som ble plassert på bordet vårt utenom bestillingene. Thomas prøvde og snakke vett i dem, men uten hell. Kålhoder alle sammen bak disken!



Ellers har hele dagen vært knall! Opplevd og undersøkt!
Får se hva dagen i morgen vil bringe!

Natti natt!











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar