tirsdag 10. juli 2012

Spania Dag2

Dagen startet tidlig. Været virket ikke like bra som i går, men vi ga det en sjangse og ville ta turen til stranda.

Vi sto opp i 8 tiden og spiste en liten frokost. Det var ikke en buffe og skryte av, men vi prøver mer i morgen.

Da vi var klare gikk vi til metroen. Jeg synes det er spennende og reise slik i andre land. Gjengen bor 6 holdeplasser unna oss. Det tok ikke lang tid og komme seg dit. Daniel møtte oss ved leilighetskomplekset og ga oss en liten sightsing på innsiden. Veldig enkel og fin leilighet med masse rare regler.

Så kom vi oss omsider ut og fant en fin plass på stranda. Sola var litt treg, men da hu først kom frem fra skyene ble det jævelig varmt. Vi koste oss i mange timer.
Jeg er ei skikkelig pingle da det kommer til saltvann, men jeg var utti et par ganger. Vi skulle hatt en ball så hadde saken vært en helt annen.
Vi tok lunsjen på stranda og solte oss videre, helt til Magnus viste seg å være veldig rød på skuldrene. Vrista mi begynte å bli lilla, så vi vendte nesa hjemmover.


Dette er vondt!

Det var så deilig med en dusj!!!
Vi hadde fått nok sol for i dag, så vi tok frem hvitvin og ananas. Det var deilig og slappe av på rommet noen timer. Vi gjorde oss klare og slappet av videre.
Det var nesten så vi sovnet ide Thomas sendte melding om at de kom om 30 min.


Alle hadde bestemt at vi skulle spise på en mexicansk restaurante Mari hadde vært på før. Noe så DIGG!!! Absolutt alle var stor fornøyde og vi koste oss glugg ihjel! Maten var noe så inni hampen god. NAM! Jeg fikk en mojito av Magnus, den var også nammis. Alt i alt en skikkelig vellykket plass og spise!


Vi burde vel stoppet når kvelden enda var god, men vi hadde lyst til å ta noen drinker. De stedene vi hadde sett oss ut var opptatte, så vi lot oss lure av en innkaster som lovet at vi kunne sitte ute.... Han løy ( oi så overraskende ) Vi ble uansett med han inn og fikk en hel etg for oss selv, helt til en kar tydeligvis skulle spise lunsj. Virket som om vi fikk lunsjrommet til baren.. Drinkene var virkelig ikke gode, så ingen drakk opp!

Vi kom oss ut og fant ut at det var tid for å kvelde. De fleste stedene stengte kl 24:00 uansett.

Dagen har uansett vært fantastisk.















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar