onsdag 14. oktober 2009

Lille Viola


Viola`s dag!

Første vil jeg bare si at i dag har mamman til Viola bursdag og hun blir fire år.
Til lykke med dagen Namu! Hun har fått et kjøttbein som hun koser seg masse med.

Så, over til lille Viola. Dagen hennes starter selvfølgelig med et godt måltid som inneholder oppmalt valpefôr blandet med lunket vann og litt potetmos. Hun ELSKER det! *Slurp slurp*
Hun svelger masse luft samtidig som hun glefser i seg maten. Det gjør jo at hun fortere blir mett, så det jeg gjør da er å riste henne forsiktig samtidig som jeg stryker henne på magen til hun raper en skikkelig "manndig rap" Hehe hun blir forskrekket selv virker det som, men så orker hun også litt mer mat og kaster seg over skålen igjen.

Deretter er det jo helt klart at hun må tisse litt.
Hun vil ikke tisse der hun sover som er i valpekassa, så istede står hun og piper ved burdøra til vi lukker opp. Det henner jo at det går galt, men da ser hun også på oss med et veldig skuffet blikk. Det er helt utrolig at en valp på litt over 3 uker har så klart kroppspråk. Imponert!
Hun får ikke bevege seg ut i naturen da hun fortsatt er altfor liten og ikke har så godt imunforsvar, men det hun gjør er og tasser rundt på kontoret til Pernille og titter etter et fint sted og tisse. Og som du ser her er kontorstolen et perfekt sted og slå lens. Det er også lengst fra valpekassa.

Da blæra ikke presser og forstyrrer er det utflukt som gjelder. Alt skal undersøkes og gjerne smakes på. Ikke alt smaker eller føles like godt, og vi hører fort om hun er missførnøyd. Da kommer hun med et merkelig snøft, rister på hodet og kaster seg til siden. Det ser ikke helt bra ut og vi må jo bare le, men hun får skylde seg selv da hun apsolutt må trøkke trynet sitt inn i vaskekosten. Utflukten går ut på å traske noen runder på kontoret. Innimellom kommer et par av de eldre hunden inn for å titte på denne lille krabaten som labber rundt i lokalet. De eldre hundene synes det er veldig artig med en valp i huset og alle vil stelle og styre med henne. Innimellom får Viola nok av dårlig hårdag og sleik. Da kaster hun seg forrover som en liten kobra og snapper etter nesene dems. Forskrekket ser de ned på denne lille skapningen som akkurat har gått til angrep på dem. De får et litt furtent blikk og går å legger seg. Hehe Viola har ingen respekt for de voksne enda.

Mat, tisse, utflukt og så veldig trøtt! Da er det bare å komme seg tilbake til valpekassa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar