fredag 2. oktober 2009

Polly


Lille Poll Poll

Her har du Polly.
Ei leken lita Jack Russel Terrier. Hun har det med og snike seg opp etter meg om kvelden da det er legge tid. Polly elsker nemlig å sove i senga mi. Hun skal da lengst mulig inn under dyna og inntill beinet mitt, der ligger hun å kose grynter.
Jeg må jo helt ærlig innrømme at jeg har apsolutt ikke noe imot med litt selskap på rommet, så hun er velkommen.

Må jo ikke glemme at dette er ei tispe som tror hun eier alle. Selv om det kanskje ser ut til at hun er verdens snillese lita snusk på dette bildet så ikke la deg lure. Da har du tapt! Hehe hun er ei hard nøtt og ordet Terrier kler henne godt. Setter du deg ned på en stol i akkurat passe høyde for henne så spør hun ikke akkurat om lov, hun spretter bare rett opp å tar det som en selvfølge at der får hun ligge.

Polly er også den aller minste i flokken på 13 hunder, men hun oppfører seg som om hun er dronningen over alle. Beviset er jo helt klart her hvor du ser henne ligger og koser seg i senga mi. Hun har også tatt leka til de store hundene på neste bildet. Leka er jo sørre enn huet hennes!! Og neders ser du helt klart at hun legger seg akkurat der det passer henne, og da HELST så høyt hun kan komme. Lita rakker dette her, men hun har sjarmen og derfor slipper hun så lett unna.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar